چهل شاخص
40shakhes
چهل شهید شاخص
لوگو اسپانسر

نماز اهل سنت چه تفاوتی با نماز اهل تشیع دارد؟

نویسنده : admin
جمعه, 4 آبان 1397
نماز اهل سنت چه تفاوتی با نماز اهل تشیع دارد؟
hydrating face mask
حجت الاسلام و المسلمین سید حامد علم الهدی، معاون امور ایران مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی با اشاره به تفاوت های مذاهب اسلامی گفت:مذاهب اسلامی در ارکان و اصول با هم مشتر ک اند به این معنی که همه آن ها در توحید ، نبوت و اعتقاد به قرآن اتفاق نظر دارند.تفاوت در نماز اهل سنت و شیعه شاید سوالی باشد که در ذهن بسیاری از افراد به وجود آید. حجت الاسلام و المسلمین سید حامد علم الهدی به برخی از این سوالات پاسخ می دهد و تفاوت نماز سنی و شیعه را تا حدودی شفاف سازی می کنند.

وی افزود:در اصل نماز نیز همه پیروان آیین اسلام به ۵ نوبت بودن آن و تعداد رکعت های نماز هم عقیده اند اما در عمل و اجرا کمی با هم متفاوت هستند.
علم الهدی در رابطه با تفاوت وضو بین شیعه واهل سنت خاطر نشان کرد:از تفاوت های اعمال وضو در مذهب اهل سنت نسبت به شیعیان می توان به کشیدن مسح سر به سمت بالا، شستن پاها تا مچ به جای کشیده مسح پا و دست کشیدن بر ساعد دست بر خلاف جهت مذهب شیعه اشاره کرد.

تفاوت نماز اهل سنت با تشیع

بسته بودن دستها در نماز اهل سنت

علم الهدی در زمینه تکتف گفت:بسته بودن دستها روی سینه در اصول اهل سنت مستحب است که بر انجام آن تاکید دارند اما شیعه آن را جایز ندانسته و نهی می کند.
معاون امور ایران مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی با اشاره به این نکته که در اصل نماز تفاوتی وجود ندارد، تصریح کرد:به دلیل وجوب امر الهی در اصل نماز تفاوتی وجود ندارد اما در ارکان تفاوت ها و امتیازاتی وجود دارد مانند سجده بر سنگ و مهر که در مذهب شیعه بر آن معتقدند اما اهل سنت وجوبی بر سجده بر سنگ نداشته و بر هر سطحی اعم از فرش، زمین و حصیر سجده می کنند.
وی افزود:موارد دیگری همچون خواندن نماز با صدای آهسته، بیان واژه آمین در قنوت با صدای بلند، نحوه نشستن پس از سجده بر سجاده و نحوه قرار گرفتن دست ها در هنگام سلام دادن نماز در بین اهل سنت وجود دارد که با مذهب تشیع متفاوت است.
معاون امور ایران مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی بیان کرد:اما هیچ کدام از این موارد به اصل دین و مذهب ضرر نمی رساند زیرا همه به یک خدا و یک پیامبر ایمان داشته و رو به یک قبله نماز می خوانیم لذا تنها تفاوت این دو مذهب در بحث امامت است.
علم الهدی در پایان در رابطه با مساجد شیعه و سنی اظهاز کرد:مسجد خانه خداست و شیعه و سنی می توانند در کنار هم در آن حضور داشته باشند و نماز جماعت را اقامه کنند، لذا بحث مسجد اهل سنت که در تهران نیز برخی نمازخانه ها را برای اقامه نماز جمعه به خود اختصاص داده اند، جنبه سیاسی داشته و هدف اصلی این بحث ایجاد جدایی و فاصله بین شیعه و سنی است.
:: موضوعات مرتبط : احکام
:: برچسب ها : , , , , , , , , , , ,
با ما صفحه اول گوگل را تجربه کنید خرید بک لینک ، بک لینک

No comments yet




.:: Powered By : Night Skin ::.
نوشته‌های تازه
آخرین دیدگاه‌ها

تبلیغات رپورتاژ